ΤΙΜΗ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥ - ΑΣΗΜΙ, ΣΕ ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΚΑΡΑΤΙ 20/05/2024 08:07 ΠM

Κάθε πίνακας τιμών ισχύει μέχρι την έκδοση νεοτέρου.

EasyPay Gold | Τιμή Χρυσού στο Ηράκλειο Κρήτης

Για να κερδίζετε,
Με την εγγύηση της υψηλότερης τιμής!

Δείτε την Τιμή Χρυσού ανά γραμμάριο σήμερα, τιμή ασήμι 925. Τιμή χρυσού ανά καράτι. Ημερησία τιμή χρυσού (σήμερα) στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΟΥ

ΧΡΥΣΟΣ   9Κ, 375   –    16.00 €

ΧΡΥΣΟΣ 14Κ, 585   –    31.00

ΧΡΥΣΟΣ 18Κ, 750   –    41.20 €

ΧΡΥΣΟΣ 22Κ, 916   –    51.00 €

 

ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΙΜΗ

ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Καθαρότητας 900°  ή  Κ21,6  –  54.00 / ΓΡ

Καθαρότητας 750°  ή  Κ18  –  44.50 / ΓΡ

ΑΣΗΜΙ ΤΙΜΗ

ΑΣΗΜΙ 800 º  –  0.35 / ΓΡ

ΑΣΗΜΙ 925 º  –  0.44 € / ΓΡ

 

Τιμή Χρυσού Ασήμι

Υπολογίστε την αξία των κοσμημάτων σας

Ασήμι, δείτε live την τιμή του

Η εταιρία μας παρέχει ειδικές τιμές σε συναδέλφους - επαγγελματίες.

Από το 2009 δίπλα σας για να κερδίζετε !

Δείτε ποια είναι η τιμή χρυσού σήμερα ανά γραμμάριο , πόσο κάνει το  ασήμι, Κ14 – 585, Κ18-750. Ηράκλειο Κρήτης.

Εμπορευόμαστε κάθε είδος πολύτιμου μετάλλου όπως Χρυσό – Ασήμι, σε οποιαδήποτε μορφή κοσμήματα – σκεύος – ράβδο, οποιαδήποτε ποσότητα και κατάσταση π.χ. σπασμένα, φθαρμένα κοσμήματα.


Τα κοσμήματά σας εκτιμούνται πάντα δωρεάν.

 • Μετράμε τα καράτια τους, δηλαδή την περιεκτικότητα τους σε πολύτιμο μέταλλο ( χρυσό, ασήμι ).

 • Ζυγίζονται και πολλαπλασιάζονται με την συμφωνημένη τιμή, η οποία είναι πάντα ανάλογη της ημερήσιας παγκόσμιας τιμής χρυσού spot. (https://www.kitco.com)

 • Πάντα παρουσία σας.

 • Σας καταβάλουμε άμεσα τη συμφωνημένη αξία τους.

timi-xrysou-asimi

Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν την τιμή του χρυσού

Ο χρυσός αποτελεί ένα ιδιαίτερα δημοφιλές μέσο προστασίας του πλούτου των επενδυτών, για διάφορους λόγους. Το πολύτιμο μέταλλο έχει μοναδικές ιδιότητες που το καθιστούν ιδιαίτερα επιθυμητό δεν αλλοιώνεται, ούτε καταστρέφεται, ως αποτέλεσμα να μπορεί να λειτουργήσει σαν μακροχρόνιο μέσο αποθήκευσης αξίας. Επιπλέον, επιλέγεται από τους επενδυτές γιατί λειτουργεί αντίθετα με άλλες τοποθετήσεις, όπως αυτές των μετοχών. Ποιοι όμως είναι οι παράγοντες που καθορίζουν την τιμή του;

 • Η ζήτηση για χρυσό. 

Η αύξηση ή η μείωση της ζήτησης του χρυσού σε μεγάλα εμπορικά κέντρα που σημειώνουν μεγάλη ζήτηση σε χρυσό για την παραγωγή κοσμημάτων, έχει επίπτωση στην τιμή του.

 • Η επένδυση.

Η επιλογή του πολύτιμου μετάλλου χρυσού και η τοποθέτησή του σε ένα χαρτοφυλάκιο επένδυσης, με σκοπό ο επενδυτής να εξασφαλίσει την αξία του σε περιόδους οικονομικής διαταραχής ή ενάντια στον πληθωρισμό, μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της ζήτησής του και αυτό ως συνέπεια, σε αύξηση της τιμής του, όπως συζητήθηκε και παραπάνω.

 • Ο πληθωρισμός.

Σε περιόδους αύξησης του πληθωρισμού οι επενδυτές, για να αποφύγουν τη μείωση της αξίας των χρημάτων τους, θα καταφύγουν σε άλλα προιόντα που διατηρούν αξία. Ένα από αυτά είναι ο χρυσός.

 • Τα αποθέματα των Κεντρικών Τραπεζών σε χρυσό.

Αν οι Κεντρικές Τράπεζες αποφασίσουν να αυξήσουν τα αποθέματά τους σε χρυσό, αυτή τους η ενέργεια θα προκαλέσει αύξηση της ζήτησης και τελικά άνοδο της τιμής.

 • Το κρατικό χρέος των ΗΠΑ.

Αν οι επενδυτές αναμένουν την αύξηση του επιπέδου χρέους των ΗΠΑ, θα οδηγήσει το δολάριο σε υποτίμηση και τα χρηματοοικονομικά μέσα που διαπραγματεύονται σε δολάριο στην απώλεια αξίας. Κατά συνέπεια, οι επενδυτές θα πουλήσουν τα αμερικανικά γραμμάτια Δημοσίου (US treasury bills) που έχουν στην κατοχή τους και θα αγοράσουν χρυσό, με το προφανές αποτέλεσμα της ανόδου της τιμής του.

 • Η νομισματική πολιτική.

Μια ποσοτική χαλάρωση δημιουργεί την αύξηση της προσφοράς χρήματος. Αυτό όμως πιθανώς να οδηγήσει σε πληθωριστικές πιέσεις, οπότε υπάρχει περίπτωση εξαιτίας αυτών των πιέσεων οι επενδυτές να στραφούν στο καταφύγιο του χρυσού.

 • Οι τιμές των μετοχών.

Οι συναλλαγές των μετοχών μπορούν να αυξήσουν την αξία του χαρτοφυλακίου. Παρ’ όλα αυτά, σε περιόδους ύφεσης οι μετοχές έχουν τη τάση να χάνουν την αξία τους. Τότε οι επενδυτές είτε στρέφονται στο χρυσό είτε απλώς τον συμπεριλαμβάνουν ως μέσο αντιστάθμισης στα χαρτοφυλάκιά τους, λόγω της αρνητικής συσχέτισης των μετοχών με αυτόν.

Πηγή : www.futuresandoptions.gr

Είπαν για εμάς

 
Ωράριο Λειτουργίας:

Πρωί: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00

Απόγευμα: Τρίτη- Πέμπτη-Παρασκευή 17:30 – 20:00

Σάββατο: 10:00 – 13:00

Επικοινωνία:

Μόνο στην,

Αγίου Μηνά 38 Ηράκλειο, Κρήτης Τ.Κ. 71201

Τηλ. 2810240292 Κιν. 6945908577

find uscontact  facebook easypay gold

αγορα χρυσου ενεχυροδανειστηριο ηρακλειο κρητη