ΤΙΜΗ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥ - ΑΣΗΜΙ, ΣΕ ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΚΑΡΑΤΙ 18/05/2021 08:33 ΠM

EasyPay Gold | Τιμή Χρυσού στο Ηράκλειο Κρήτης

Κάθε πίνακας τιμών ισχύει μέχρι την έκδοση νεοτέρου.
Οι τιμές επιβαρύνονται με 2,4% χαρτόσημο.

Για να κερδίζετε,
Με την εγγύηση της υψηλότερης τιμής!

Δείτε την Τιμή Χρυσού ανά γραμμάριο σήμερα, τιμή ασήμι 925. Τιμή χρυσού ανά καράτι. Ημερησία τιμή χρυσού ( σήμερα) Ηράκλειο Κρήτης.

ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΟΥ

ΧΡΥΣΟΣ   9Κ, 375   –     10,00 €

ΧΡΥΣΟΣ 14Κ, 585   –     21,00

ΧΡΥΣΟΣ 18Κ, 750   –     27,80 €

ΧΡΥΣΟΣ 22Κ, 916   –     33,80 €

 

ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ ΑΓΓΛΙΑΣ

ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Καθαρότητας 900°  ή  Κ21,6  –  36,90 / ΓΡ

Καθαρότητας 750°  ή  Κ18  –  30,00 / ΓΡ

 

ΤΙΜΗ ΑΣΗΜΙ

ΑΣΗΜΙ 800 º  –  0,25 / ΓΡ

 

ΑΣΗΜΙ 925 º  –  0,28 € / ΓΡ

 

Τιμή Χρυσού Ασήμι
Από το 2009 δίπλα σας για να κερδίζετε !

Δείτε ποια είναι η τιμή χρυσού σήμερα, το ασήμι, πόσο κάνει η  χρυσή λίρα. Τιμή χρυσού ανά γραμμάριο σήμερα, Κ14 – 585, Κ18-750. Ηράκλειο Κρήτης.

Υπολογίστε την αξία των κοσμημάτων σας

Ασήμι, δείτε live την τιμή του.

Η εταιρία μας παρέχει ειδικές τιμές σε συναδέλφους - επαγγελματίες.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του χρυσού

Ο χρυσός αποτελεί προσφιλές μέσο προστασίας του πλούτου των επενδυτών, για διάφορους λόγους.  Το πολύτιμο μέταλλο δεν φθείρεται, ούτε καταστρέφεται, με αποτέλεσμα να μπορεί να λειτουργήσει ως μέσο αποθήκευσης αξίας για πολλά έτη. Επιπλέον, προτιμάται από τους επενδυτές γιατί συσχετίζεται αρνητικά με άλλες τοποθετήσεις, όπως αυτές των μετοχών. Ποιοι παράγοντες όμως επηρεάζουν την τιμή του;

 

  • Η ζήτηση για χρυσό. Η αύξηση ή η μείωση της ζήτησης του χρυσού σε μεγάλες αγορές που σημειώνουν μεγάλη ζήτηση σε χρυσό για την παραγωγή κοσμημάτων, έχει επίπτωση στην τιμή του.
  • Η επένδυση. Η επιλογή του χρυσού και η τοποθέτησή του σε ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο, με σκοπό ο επενδυτής να διαφυλάξει την αξία του σε περιόδους οικονομικής ανασφάλειας ή ενάντια στον πληθωρισμό, μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της ζήτησής του και, κατ’ επέκταση, σε αύξηση της τιμής του, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω
  • Ο πληθωρισμός. Σε περιόδους υψηλού πληθωρισμού οι επενδυτές, για να αποφύγουν τη μείωση της αξίας των χρημάτων τους, θα καταφύγουν σε άλλα αγαθά που διατηρούν αξία. Ένα από αυτά είναι ο χρυσός.
  • Τα αποθέματα των Κεντρικών Τραπεζών σε χρυσό. Αν οι Κεντρικές Τράπεζες αποφασίσουν να αυξήσουν τα αποθέματά τους σε χρυσό, αυτή τους η ενέργεια θα προκαλέσει αύξηση της ζήτησης και τελικά άνοδο της τιμής.
  • Το κρατικό χρέος των ΗΠΑ. Αν η αγορά αναμένει τον εκτροχιασμό του επιπέδου χρέους των ΗΠΑ, θα οδηγήσει το δολάριο σε υποτίμηση και τα χρηματοοικονομικά μέσα που διαπραγματεύονται σε δολάριο στην απώλεια αξίας. Κατά συνέπεια, οι επενδυτές θα πουλήσουν τα αμερικανικά γραμμάτια Δημοσίου (US treasury bills) που έχουν στην κατοχή τους και θα αγοράσουν χρυσό, με το προφανές αποτέλεσμα της ανόδου της τιμής του.
  • Η νομισματική πολιτική. Μια ποσοτική χαλάρωση δημιουργεί την αύξηση της προσφοράς χρήματος. Αυτό όμως πιθανώς να οδηγήσει σε πληθωριστικές πιέσεις, οπότε υπάρχει περίπτωση εξαιτίας αυτών των πιέσεων οι επενδυτές να στραφούν στο καταφύγιο του χρυσού.
  • Οι τιμές των μετοχών. Η αγορά των μετοχών μπορεί να αυξήσει την αξία του χαρτοφυλακίου. Παρ’ όλα αυτά, σε περιόδους ύφεσης οι μετοχές έχουν τη τάση να χάνουν την αξία τους. Τότε οι επενδυτές είτε στρέφονται στο χρυσό είτε απλώς τον συμπεριλαμβάνουν ως μέσο αντιστάθμισης στα χαρτοφυλάκιά τους, λόγω της αρνητικής συσχέτισης των μετοχών με αυτόν.

Πηγή : www.futuresandoptions.gr

Ωράριο Λειτουργίας:

Πρωί: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00

Απόγευμα: Τρίτη- Πέμπτη-Παρασκευή 17:30 – 20:00

Σάββατο: 10:00 – 13:00

Επικοινωνία:

Μόνο στην,

Αγίου Μηνά 38 Ηράκλειο, Κρήτης Τ.Κ. 71201

Τηλ. 2810240292 Κιν. 6945908577

find uscontact  facebook easypay gold

ενεχυρο κρητη